عمومی

  • ۰
  • ۰

 

تبریز - ایرنا - رئیس اتحادیه طلا و جواهر تبریز گفت: گرانی طلا در ماه های اخیر مردم را به خرید نقره سوق داده است.

به گزارش ایرنا، مهدی بهرمانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: افزایش بی سابقه قیمت طلا و کاهش قدرت خرید مردم موجب شده تا مردم به دنبال جایگزین برای این فلز گرانبها باشند و در این مسیر نقره را بر دیگر فلزات گرانبها ترجیح می دهند.
وی با بیان اینکه تبریز از جمله سه قطب تولید طلا و دومین شهر مهم تولید نقره در ایران است، اظهار داشت: اگر دولت در حوزه صادرات و تهیه مواد اولیه طلا و جواهر، حمایت‌های لازم را انجام دهد می توان جایگاه حرفه ای طلا و جواهرسازی را در کشور احیا کرد.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تبریز یادآوری کرد: در زمان کنونی نگرش ها به صنعت طلا مناسب نبوده در حالی که این صنعت همانند صنعت فولاد از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.
بهرمانی ادامه داد: امید است نگاه دولت به صنعت طلا و جواهر نیز به نگاه صنعتی تبدیل شود تا این صنعت بتواند در اقتصاد بدون نفت نقش خود را ایفا کند.
عضو اتاق بازرگانی ایران و ایتالیا و نائب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تبریز نیز در این جلسه با اشاره به اعمال مالیات بر ارزش افزوده بر صنعت طلا و جواهر گفت: این قانون حدود 9 سال پیش بدون کار کارشناسی تصویب شده و مواردی که قانونگذار در نظر گرفته بود اجرا نشده است بنابراین باید در بحث آموزش و فرهنگ سازی آن اقدام های موثری انجام شود.
میرمحمد پوراقدم شربیانی افزود: تکته قابل توجه اینکه بحث ارزش افزوده در صنف طلا و جواهر شامل خرده فروشان و عمده فروشان می شود در حالی که در سایر صنوف این امر تنها شامل عمده فروشان است.
وی با تاکید بر ایجاد شهرک طلا در تبریز اظهار داشت: هم اکنون از یکهزار و 100 واحد تولید طلا و جواهر در تبریز کمتر از 250 واحد فعال بوده و گرانی طلا در سال جاری معادلات را مقداری برهم زده است.
عضو اتاق بازرگانی ایران و ایتالیا یادآوری کرد: تبریز در سال های گذشته جزو شهرهای پیشرو در امر صادرات طلا بود اما در سال جاری همانند کل کشور این میزان نزدیک به صفر رسیده است و تغییر این وضعیت نیاز به اصلاح قوانین جاری دارد.
پوراقدم شربیانی با اشاره به اینکه نوسانات قیمت ارز در بازار طلا و جواهر ناشی از کنترل قیمت هاست ادامه داد: به غیر از دهه 40 که نرخ ارز در کشور از رقم ثابتی برخوردار بود در سایر سال ها همواره در نوسان بوده و با توجه به اینکه ارز و طلا به یکدیگر وابسته هستند بازار طلا نیز تحت تاثیر نرخ ارز قرار گرفته است.
عضو انجمن اقتصاددانان ایران گفت: چند تصمیم بزرگ مانند قطعنامه 598، بحث یارانه‌ها و برجام تاثیر بسزایی در بازار ارز، طلا و جواهر داشته است.
پوراقدم شربیانی افزود: با نرخ موجود ارز، عایدات آن به هیچ وجه به دست اقشار آسیب پذیر نمی رسد بلکه به سود رانت ‌خواران بوده و در نهایت به افغانستان و عراق می‌رسد.
وی کاهش قیمت طلا در بازه زمانی فعلی را ناممکن دانست و گفت: قیمت جهانی آن متغیر بوده و در دنیا نیز عدم قطعیت در این خصوص وجود دارد و کاهش اونس جهانی در آینده نزدیک بعید به نظر می رسد.
نائب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تبریز به مردم توصیه کرد تا حد امکان از خرید بی حد و مرز ارز خودداری کرده و وارد این بازار پر ریسک نشوند و به جای آن سرمایه های خود را در بخش تولید سرمایه گذاری کنند.
پوراقدم شربیانی ادامه داد: کشور باید به سوی سرمایه گذاری حرکت کند تا آینده مردم تضمین شود و اگر با منطق علمی و آینده نگری پیش برویم بسیاری از مشکلات بازار ارز حل و فصل می شود.
اتحادیه طلا و جواهر تبریز در سال 1351 تاسیس شده و هم اکنون یک هزار و 139 پروانه کسب معتبر و 389 فقره پروانه در دست اقدام در این کلانشهر وجود دارد.

  • ۹۸/۱۱/۱۰
  • fatemeh zangoei

خرید نقره

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی